VOOR JOUW DROOMVAKANTIE

EEN PAAR WOORDEN OVER ONS

Vakantiedate bemiddelt al ruim 15 jaar in reizen voor vrijgezellen. Ons doel is het organiseren van onvergetelijke reizen en het samenbrengen van singles om te zien of daar een mogelijke relatie uit bloeit.
+
Bestemmingen
+
Blije klanten
Reizen gemaakt
+
Relaties voortgebracht

Ons verhaal

Vakantiedate is het geesteskind van Wim Jonkink en Lara Stellenbosch. Samen wilden ze het gezicht van de industrie veranderen en vermoeide oude clichés over groepsreizen van zich afschudden.

Hun visie was om avonturen te creëren voor gelijkgestemde single-reizigers in de jaren ’30 en ’40 die echt onder de huid van een plek kruipen via lokale en unieke ervaringen. Denk aan de sensatie van backpacken, verheven door boetiekhotels en naadloze routes.

Waarom we bestaan

Moe van het compromitteren van uw reisdromen omdat er niemand anders beschikbaar is, of wil, om te gaan? Wij zijn er voor u.

Flash Pack bestaat om boetiek reiservaringen aan te bieden aan mensen van in de dertig en veertig die anders hun reisdromen zouden hebben ingeperkt. Dus of uw vrienden en familie het nu druk hebben of niet dezelfde interesses hebben als u, of gewoonweg niet van het idee van alleen reizen houden – wij staan klaar om u te helpen.